Yiyecek-İçecek Alanında 2018-2019 Nasıl Geçti
23 Kasım 2018 tarihinde yiyecek içecek hizmetleri alanı olarak 24 Kasım öğretmenler günü için yaş pasta yapılmıştır.
3 Aralık 2018 tarihinde yiyecek içecek hizmetleri alanı öğrencilerimiz İzmir Ekonomi Üniversitesini ziyaret ederek bölümün üniversiteye yerleşme ve üniversite konusunda bilgi sahibi olmuşlardır.
7 Şubat 2019 tarihinde Tepekule restoranda yiyecek içecek hizmetleri alanı 10.sınıf öğrencilerimizin yarısı ile şefimiz workshop gerçekleştirmiştir.
12 Şubat 2019 tarihinde sektörden Emre Alcan şefimiz okulumuza gelerek yiyecek içecek hizmetleri pastacılık atölyemizde pasta üzerine workshop yapmıştır.
13 Şubat 2019 tarihinde Epad (Ege bölgesi profesyonel aşçılar derneği) yönetim kurulu okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimiz için sektör konusunda bilgilendirmelerde bulunmuşlardır.
21 Mart 2019 tarihinde Tepekule restoranda yiyecek içecek hizmetleri alanı 10.sınıf öğrencilerimizin diğer yarısı ile şefimiz workshop gerçekleştirmiştir.
23 Nisan 2019 tarihinde ulusal egemenlik ve çocuk bayramı için yiyecek içecek hizmetleri alanı öğrencilerimiz elmalı şeker ve royal icingle çalışılmış çeşitli kurabiyeler yapmışlardır.
22 Mayıs 2019 tarihinde sektör temsilcilerinden Osman Yılmaz şefimiz okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize sektör ve eğitimin önemi, işbirliği içinde olması gerektiğini kapsayan konferansı gerçekleştirmiştir.
29 Mayıs 2019 tarihinde İzpad (İzmir profesyonel aşçılar derneği) ile okulumuz iş birliği protokolü imzalamışlardır.